Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pedagoģijas zinātniskā institūta direktors un vadošais pētnieks Manuels Fernandezs laika posmā no 10.11.2015 līdz 13.11.2015 atradās vizītē Ēģiptes galvaspilsētā Kairā, lai piedalītos projekta “Starptautiskais diploms dabaszinātņu, tehnoloģiju, inženierzinātņu un matemātikas skolotājiem / eSTEM” iepazīšanās sanāksmē Erasmus + 2. pamatdarbības ietvaros.

Kaut gan Kairā valda liels satiksmes haoss, tikšanās notika pēc plāna: pirmajā dienā projekta dalībnieki prezentēja savas institūcijas (kopā 10 partneri), kā arī diskutēja par projekta aktivitāšu saturu un apjomu. Nākamajā dienā tika izklāstīta un apspriesta paredzētā STEM diploma struktūra un dizains, kā arī tika strādāts pie STEM resursu centra izveides plāna. Beigās sanāksmes dalībnieki vienojās par projekta organizatoriskajiem un finansiālajiem jautājumiem un par nākamo tikšanos 2016. gada pavasarī Zviedrijā.

„Es esmu ļoti apmierināts ar šo pirmo vizīti. Partneri ir nopietni, tās ir vadošās institūcijas STEM un tiešsaistes izglītības jomā un ar lielu pieredzi Eiropas projektu vadībā. Visi partneri labi apzinās savu lomu projektā. Projekta koordinatori labi apzinās, ko grib sasniegt un kā to panākt…”, secina Manuels Fernandezs.

Sanāksmes programma

 

Dalīties