Cien./god. kolēģi, Jūs tiekat laipni aicināti uz Mūžizglītības un kultūras institūta VITAE un Rīgas Tehniskās universitātes organizēto Starptautisko zinātnisko hibrīdkonferenci (klātienē un attālināti) skolotājiem “The Force of the FORSE”, kas notiks 2022. gada 27. aprīlī. Konferences tēma ir Erasmus+ projekta FOrSE (Framework for Organising Studies Entrepreneurially) ietvaros pētīti un praktizēti pašvadītas mācīšanās paņēmieni skolēnu un studentu uzņēmēja domāšanas veicināšanai un harmonijas sasniegšanai starp viņu iekšējo un ārējo pasauli, lai gūtu panākumus un justos laimīgi mainīgajā realitātē. Projekts tika īstenots Zviedrijā, Somijā un Latvijā.

Konference notiks RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē, Zunda krastmalā 10, Rīgā. Tie kolēģi, kuri nevarēs piedalīties konferencē klātienē, pēc reģistrācijas saņems Zoom saiti savā e-pastā. Konferencē ir paredzēts jauns praktiskā darba formāts. To piedāvā kolēģe no Zviedrijas. Konferencē strādās tulki.

Konferences programmu skatīt ŠEIT. 

Dalībai konferencē jāreģistrējas elektroniski.
REĢISTRĀCIJAS FORMA ir paredzēta gan tiem dalībniekiem, kas piedalīsies klātienē, gan arī tiem, kas piedalīsies attālināti.

Dalīties