2015. gada 17. jūnijā no plkst. 11.00 līdz plkst. 12.30 Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē (LU PPMF) notika ESF projekta “Atbalsts izglītības pētījumiem” pētījuma "Jaunu izaicinājumu un to risināšanas iespēju identificēšana un analīze, kas ietekmē pieaugušo (18-24 gadi) iesaistīšanos (atgriešanos) mūža mācīšanās procesā" rezultātu izplatīšanas noslēguma pasākums.

Pasākumā piedalījās 29 dalībnieki, kas pārstāvēja desmit pētījuma dalībskolas (Aizkraukles Vakara (maiņu) vidusskola, Cēsu 2. vidusskola, Jelgavas novada Neklātienes vidusskola, Jūrmalas vakara vidusskola, Limbažu 3. vidusskola, Rīgas 14. vakara (maiņu) vidusskola, Rīgas Raiņa 8. vakara (maiņu) vidusskola, Rīgas 9. vakara (maiņu) vidusskola, Tukuma Vakara un neklātienes vidusskola, Ventspils vakara vidusskola), Ogres Izglītības pārvaldi, Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu (RD IKSD), Izglītības un zinātnes ministriju, Izglītības kvalitātes valsts dienestu (IKVD), Latvijas Darba devēju konfederāciju (LDDK), Tīnūžu pamatskolu un Latvijas Universitāti. Ar PowerPoint prezentāciju uzstājās pētījuma vadītāja Irina Maslo, aplūkojot šādus jautājumus:
  • Informatīvais ziņojums Nr. 2 „Izaicinājumi un iespējas 18-24-gadīgo jauniešu priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas prevencijai”;
  • Informatīvais ziņojums Nr. 3 „Izaicinājumi un iespējas 18-24-gadīgo jauniešu priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas monitoringam”.
Visu dalībskolu un pārējo institūciju pārstāvji saņēma pētījuma ziņojumu komplektus. ESF finansētā projekta „Atbalsts izglītības pētījumiem” pētījuma "Jaunu izaicinājumu un to risināšanas iespēju identificēšana un analīze, kas ietekmē pieaugušo (18-24 gadi) iesaistīšanos (atgriešanos) mūža mācīšanās procesā" komanda izsaka visiem dalībniekiem pateicību par ieinteresētību un līdzdalību pētījuma noslēguma pasākumā un novēl panākumiem bagātu 2015./2016.mācību gadu. Uzzināt vairāk par šo semināru

Dalīties